Servicii Profesionale de Curatenie Birouri Timisoara

SC Simplu Timisoara SRL ofera servicii de curatenie in Timisoara si imprejurimi pentru Case, Aparatamente, Birouri, Spatii Comerciale.

Noi intelegem ca fiecare birou este diferit. Asa ca, fiecare birou trebuie sa fie tratat ca atare. Cream planuri de lucru personalizate pentru nevoile dumneavoastra specifice. In acest fel, personalul nostru se poate asigura ca nu lipseste nimic si sunt trasi la raspundere. Intelegem responsabilitatea acordata si o luam foarte in serios.  Aceasta este ceea ce face ca serviciile noastre de curatenie in birouri sa fie apreciate de clienții noștrii, contribuind la clădirea unor legături de colaborare sănătoase, oneste și deschise.

Oferim servicii de curatenie de intretinere, generala, de birouri sau alte spatii in toata Timisoara si imprejurimi, Mosnita Noua, Dumbravita, Giroc, Chisoda si nu numai.  Toti clientii nostri sunt bucurosi sa stie ca suntem 100% in legalitate. Angajam doar personal verificat si cu analizele medicale la zi. De asemenea, suntem, capabile sa ne mentinem personalul extrem de motivat, ceea ce mentine nivelul calitatii serviciilor noastre de curatenie de intretinere.

Este bine cunoscut faptul ca incaperile si baile din birouri sunt pline de bacterii si germeni. De acea folosim cele mai eficiente produse profesionale de curatat, atat Chimice cat si, sau, cele Ecologice. Folosim cele mai bune metode si echipamente pentru a ne asigura ca serviciile noastre sunt in permanenta cele mai bune.

Firma Servicii Curatenie Birouri Timisoara

Daca sunteti in cautarea unei Firme de curatenie pentru birouri, pentru a mentine un mediu de lucru impecabil, pentru a asigura sanatatea personalului si a maximiza productivitatea, sunati-ne la 0772148351 sau 0751201506. Sau trimiteti un e-mail la contact@simplutimisoara.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *